XXI Mistrzostwa Polski – Zakopane 2014

21mpzakopane2014

 Rada Polskich Klubów Fajki zaprasza na 21 Mistrzostwa Polski. Ta najważniejsza z imprez w kalendarzu RPKF odbywa się raz na 2 lata. Rada powierzyła organizcję bieżących Mistrzostw Polski Przemyskiemu Klubowi Fajki. Organizator zdecydował że impreza odbędzie się w stolicy Polskich Tatr w Zakopanem.

21 Mistrzostwa Polski Zakopane 2014

ORGANIZATORZY:
Przemyski Klub Fajki, Burmistrz Miasta Zakopane
WSPÓŁORGANIZATORZY:
Karczma Honielnik, Fajkowo.pl, Pracownia Fajek Mr BRÓG

Mistrzostwa Polski Zakopane 2014

DATA:
Sobota 10 maja 2014

MIEJSCE MISTRZOSTW
Karczma Honielnik strona internetowa www.honielnik.pl
ul. Polana Pająkówka 5g, na Gubałówce
34-511 Kościelisko
Dojazd do Karczmy Honielnik
PROGRAM:
sobota 10 maja 2013
10:00 – 15:00 – rejestracja zawodników, poczęstunek,
11:00 -13:00 obrady RPKF
13:00 -15:00 – obiad
15:00 – oficjalne otwarcie Mistrzostw Polski
15:30 – rozpoczęcie turnieju fajkowego o tytuł Mistrza Polski
18:00 – podwieczorek
19:00 – ogłoszenie wyników i rozdanie nagród,
20:30 – watra i biesiada góralska

TYTOŃ:
– Gawith Hoggarth Broken Scoth Cake

Mistrzostwa Polski Zakopane 2014

FAJKA:
Specjalny model z pracowni Mr Bróg z Przemyśla.

Fajka turniejowa 21 Mistrzostw Polski Zakopane 2014

OPŁATY:
– uczestnik, 160 zł
– osoba towarzysząca 80 zł

nr rachunku bankowego:
12 1140 2004 0000 3102 7454 5697
Wojciech Gut, ul . Piłsudskiego 43, 34- 520 Poronin.
Tytuł wpłaty:
– Mistrzostwa Polski Honielnik -zawodnik 160,
-lub
Mistrzostwa Polski Honielnik – towarzysząca 80,-
Osoby które do 1 Maja dokonają płatności otrzymają upominek, prawdziwą góralską parzenicę.
W opłatę wliczone będą akcesoria turniejowe, posiłki. Zgodnie z postanowieniem Rady z r 1999, organizator pobierze kwotę 5 zł od każdego uczestnika a zebraną kwotę przekaże skarbnikowi.

Organizator zapowiada wiele atrakcji, nie wyłączając góralskiej muzyki, ale zachowuje powściągliwość w kwestii pogody, warunkującej widok na grań Tatr Wysokich .
Impreza zamknięta. Wstęp tylko dla osób pełnoletnich, związanych z imprezą i znajdujących się na liście organizatora.

Bookmark the permalink.